Orange Iceberg apartment

The apartment, in a prestigious period building, has been remodelled and upgraded to contemporary standard of living.

All spaces have been provided with better insulation and finishes that maximise the brightness of the environment.

A joyfully coloured kitchen animates the open-plan living area and becomes the main focus of the family activities.

A sculptural geometry contains all the necessary storage while robust operational areas are strategically placed to allow panoramic views over London.

The tall cabinets are tailored to the form and scale of the generous pitched roof and all appliances are seamlessly integrated.

Skylights and windows flood with natural light the whole environment.


Design team: Rosalba Napolitano, Francesco Draisci

Structural Engineers: Milk

Photography: Tim Soar